Jade: een zuivere, gebalanceerde en strakke huid

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 06:56

Onzuiverheden? Vettige huid? Strakkere kaaklijn? Jade roller it is!

🌸Bestel hier je echte jadesteen roller!🌸


Echte kristallen zijn al eeuwenlang populair onder verschillende delen in de wereld. Zo worden ze al 500 jaar gebruikt door Chineze keizerinnen, om een prachtige huid te krijgen en te behouden. Maar nu zijn ze in de spotlight door de nieuwe beauty trend: gezichtsrollers! Je hoeft alleen maar snel door Instagram te bladeren om rozenkwarts, jade en amethist te zien verschijnen op planken en in selfies. Maar wat zijn precies de voordelen van elk kristal? En wat zijn de verschillen tussen beide?

Elk kristal heeft vermoedelijk zijn eigen energie- en helende eigenschappen, maar als je sceptisch bent over de kracht van kristallen, heeft elke steen ook zijn eigen fysieke en chemische eigenschappen, die verschillende voordelen bieden voor verschillende huidtypes en zorgen.

Hier is alles wat u moet weten om het juiste kristal voor u te kiezen.

JADE
- Jade wordt al jaren in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt en bevordert balans, positiviteit en kalmte en wordt verondersteld een helende energie te hebben die de harmonie van de huid herstelt.

 

- Fysiek heeft dit kristal meer weerstand op de huid dan rozenkwarts en amethist, dus hoewel het niet zo zijdeachtig en glasachtig van structuur is, is het beter voor het bereiken van verstevigende en liftende resultaten - b.v. rimpels gladstrijken, spieren vormgeven en losse huid strakker maken.

 

- Bevat eigenschappen die het natuurlijke afweersysteem van het lichaam ondersteunen, het zenuwstelsel ontspannen en gifstoffen uit de huid verwijderen.

 

- Jade heeft een hoge thermische geleidbaarheid, dus het warmt snel en gemakkelijk op tot huidtemperatuur.

 

- Het beste 's ochtends te gebruiken, omdat het een revitaliserende energie heeft die de huid helpt fris en verkwikt aan te voelen.

 

- Jade is vrij licht van gewicht, dus kan het soms gemakkelijk te gebruiken en te manoeuvreren zijn dan rozenkwarts. Het is ook een erg harde steen, dus het is onwaarschijnlijk dat het barst of breekt als je het per ongeluk laat vallen. Je frame kan wel breken, omdat deze kwetsbaar is. 

- Beste om te balanceren (vettige huid/onzuiverheden).

 

 

‼️Kwaliteit bij Liluna gegarandeerd🥰🌻

Onze rollers zijn handgemaakt door professionals in het verwerken van kristalsteen. Het is een langdurig proces, wat met de hand uitgevoerd moet worden. Daarnaast worden er drie controles uitgevoerd voordat het product opgestuurd wordt. Liluna heeft ook een nieuw design, de eerste die verkrijgbaar is in Europa! Namelijk een design met extra stevige frame en extra steunpunten voor de steen, zodat jij zo lang mogelijk van je roller kan genieten! Bestel onze rollers hier! 🌸

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.