''Mastering others is strength. Mastering yourself is true power'' - Lao Tzu

 

 

Gekleurde Contactlenzen: Waarom jij ze écht moet proberen!

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om je uiterlijk te transformeren en je stijl te versterken? Gekleurde contactlenzen zijn de perfecte keuze! Deze trendy accessoires bieden de mogelijkheid om je oogkleur te veranderen en je uitstraling te verbeteren. Lees verder om meer te ontdekken over de betoverende wereld van gekleurde contactlenzen.

Read more »

Krachtige boeken die ondersteuning bieden aan je persoonlijke groei

We leven in een tijd waar informatie in overvloed is. Het is belangrijk om als mens verantwoordelijkheid te nemen voor de soort informatie die wij binnen krijgen. Niet alleen welke informatie, maar ook hoe wij deze informatie nuttigen. Uit onderzoek van de Universiteit van Sussex is er naar voren gekomen dat 6 minuten lezen het stressniveau verlaagt met maar liefst 68%. In mijn therapiesessies gebruik ik ook boeken als ondersteuningsmiddel. Boeken lezen heeft een positief effect op ons geheugen, empathie, verbetert onze focus en laat ons beter en positief voelen.

Read more »

Stijlvolle Oogaccessoires: Een Gids voor het Kiezen van de Perfecte Gekleurde Contactlenzen

Of je nu je look wilt verfraaien voor een speciale gelegenheid of gewoon wat extra flair aan je dagelijkse stijl wilt toevoegen, gekleurde contactlenzen zijn dé manier om je ogen te laten spreken. Met een scala aan kleuren en stijlen beschikbaar, is het kiezen van de juiste lenzen net zo leuk als het dragen ervan. In deze gids delen we enkele waardevolle tips en inzichten om jou te helpen de perfecte gekleurde contactlenzen te kiezen die bij verschillende outfits en gelegenheden passen.

Read more »

Haarbehandeling voor enorm droog en beschadigd haar

Mijn haar is enorm droog en beschadigd door medicijngebruik. Ik gebruik zo’n 5 maanden de CG methode en mijn krullen lijken nog steeds enorm dood. Ik heb een ontzettend krachtig duo gevonden om je haar binnen één dag enorm te hydrateren en te beschermen. Daarnaast stimuleer je ook haargroei en krijg je een prachtige glans! Mijn krullen zien er ook weer gezond uit.

Read more »

Rijstwater voor lang en gezond haar

Een van mijn favoriete dingen om te doen voor mijn haar, is wekelijks een rijstwater masker gebruiken! Het geeft mijn haar een boost, maakt mijn krullen mooier en geeft mijn haar ook nog eens een glans! 

Read more »

Welke voordelen hebben ALLE Liluna gezichtsrollers?

Hey daar, beauty lover! Ben jij ook nieuwsgierig naar de magische wereld van kristal gezichtsrollers? Wij zijn hier om je mee te nemen op een spannende reis waarin we je laten zien hoe deze prachtige tools jouw skincare routine naar een hoger niveau kunnen tillen. Laat je betoveren door de voordelen die jouw huid naar een stralende bestemming zullen brengen.

Read more »

Tiger eye: een beschermde, strakke & gezonde huid!

🌸Bestel je tijgeroog roller hier!🌸Echte kristallen zijn al eeuwenlang populair onder verschillende delen in de wereld. Zo worden ze al 500 jaar gebruikt door Chineze keizerinnen, om een prachtige huid te krijgen en te behouden. Maar nu zijn ze in de spotlight door de nieuwe beauty trend: gezichtsrollers! Je hoeft alleen maar snel door Instagram te bladeren om rozenkwarts, jade en amethist te zien verschijnen op planken en in selfies. Maar wat zijn precies de voordelen van elk kristal? En wat zijn de verschillen tussen beide?

Read more »

Rose Quartz: een jonge, stralende huid

Echte kristallen zijn al eeuwenlang populair onder verschillende delen in de wereld. Zo worden ze al 500 jaar gebruikt door Chineze keizerinnen, om een prachtige huid te krijgen en te behouden. Maar nu zijn ze in de spotlight door de nieuwe beauty trend: gezichtsrollers! Je hoeft alleen maar snel door Instagram te bladeren om rozenkwarts, jade en amethist te zien verschijnen op planken en in selfies. Maar wat zijn precies de voordelen van elk kristal? En wat zijn de verschillen tussen beide?

Read more »