''Mastering others is strength. Mastering yourself is true power'' - Lao Tzu

 

 

Krachtige boeken die ondersteuning bieden aan je persoonlijke groei

We leven in een tijd waar informatie in overvloed is. Het is belangrijk om als mens verantwoordelijkheid te nemen voor de soort informatie die wij binnen krijgen. Niet alleen welke informatie, maar ook hoe wij deze informatie nuttigen. Uit onderzoek van de Universiteit van Sussex is er naar voren gekomen dat 6 minuten lezen het stressniveau verlaagt met maar liefst 68%. In mijn therapiesessies gebruik ik ook boeken als ondersteuningsmiddel. Boeken lezen heeft een positief effect op ons geheugen, empathie, verbetert onze focus en laat ons beter en positief voelen.

Lees meer »

Haarbehandeling voor enorm droog en beschadigd haar

Mijn haar is enorm droog en beschadigd door medicijngebruik. Ik gebruik zo’n 5 maanden de CG methode en mijn krullen lijken nog steeds enorm dood. Ik heb een ontzettend krachtig duo gevonden om je haar binnen één dag enorm te hydrateren en te beschermen. Daarnaast stimuleer je ook haargroei en krijg je een prachtige glans! Mijn krullen zien er ook weer gezond uit.

Lees meer »

Rijstwater voor lang en gezond haar

Een van mijn favoriete dingen om te doen voor mijn haar, is wekelijks een rijstwater masker gebruiken! Het geeft mijn haar een boost, maakt mijn krullen mooier en geeft mijn haar ook nog eens een glans! 

Lees meer »

Tiger eye: een beschermde, strakke & gezonde huid!

🌸Bestel je tijgeroog roller hier!🌸Echte kristallen zijn al eeuwenlang populair onder verschillende delen in de wereld. Zo worden ze al 500 jaar gebruikt door Chineze keizerinnen, om een prachtige huid te krijgen en te behouden. Maar nu zijn ze in de spotlight door de nieuwe beauty trend: gezichtsrollers! Je hoeft alleen maar snel door Instagram te bladeren om rozenkwarts, jade en amethist te zien verschijnen op planken en in selfies. Maar wat zijn precies de voordelen van elk kristal? En wat zijn de verschillen tussen beide?

Lees meer »

Rose Quartz: een jonge, stralende huid

Echte kristallen zijn al eeuwenlang populair onder verschillende delen in de wereld. Zo worden ze al 500 jaar gebruikt door Chineze keizerinnen, om een prachtige huid te krijgen en te behouden. Maar nu zijn ze in de spotlight door de nieuwe beauty trend: gezichtsrollers! Je hoeft alleen maar snel door Instagram te bladeren om rozenkwarts, jade en amethist te zien verschijnen op planken en in selfies. Maar wat zijn precies de voordelen van elk kristal? En wat zijn de verschillen tussen beide?

Lees meer »