Liluna Crystal Roller, hoe helen ze je Ziel en Huid?

Kristallen worden al meer dan 13.000 jaar door onze voorouders gebruikt om hun krachtige en helende energie te benutten! Wij geloven dat natuurlijke genezing blijvende resultaten oplevert zonder de huid te beschadigen. Dure crèmes, scrubs en andere huidverzorging die vol zitten met chemicaliën die uitermate schadelijk zijn voor de huid en ook weinig resultaat bieden: daar willen we verandering in brengen! Na veel onderzoek te hebben gedaan, in gesprek te zijn geweest met verschillende huidtherapeuten en andere professionals, ontdekten we het prachtige oeroude Ritueel van Kristal Rollen. De kracht van oude wijsheid, wetenschap, natuur en liefde worden gecombineerd om de Liluna CrystalRollers voor je huid met de hand te maken!

 

Zelfheling door middel van zelfzorg met kristallen is een prachtige manier om dieper te verbinden met jezelf, je huid en je vibratie te verhogen!

 

Belangrijk: de Liluna CrystalRollers zijn gemaakt van 100% natuursteen, zonder chemische verf en met een hypoallergeen frame. Andere rollers kunnen schadelijk zijn voor uw huid, dus doe uw onderzoek voordat u er een aanschaft.

Onze huid en de werking van producten

Onze huid bestaat uit meerdere huidlagen. De opperhuid, lederhuid en het onderhuidse bindweefsel. De opperhuid is de buitenste laag van de huid, wat zichtbaar is voor het oog en waar huidverzorgingsproducten hun werking op hebben. 

 

Onder de opperhuid ligt de lederhuid, waar het volgende zich bevindt:

- Lymfevaten: voeren afvalstoffen, ziekteverwekkers en overtollig vocht weg.

- Zenuwen: zorgen voor tastgevoel, het voelen van pijn en temperaturen.

- Bloedvaten: spelen een zeer belangrijke rol in het transporteren van voedingstoffen (vitamines en mineralen) én zuurstof. 

- Talgklieren: zorgen ervoor dat je huid een vettig laagje heeft dat de huid beschermt tegen uitdroging. 

 

Daarnaast bevat de lederhuid collageen en elastine. Dit zorgt ervoor dat je huid stevigheid en elasticiteit heeft. 

 

De diepste laag bestaat uit onderhuids bindweefsel. Het bestaat vooral uit vet, bindweefselschotten en bloedvaten. Het onderhuids bindweefsel is een bron van energie in tijden van schaarste.

 

Onzuiverheden die ontstaan wanneer er een onbalans is in de lederhuid. Ophoping van huidcellen, te veel talg aanmaak, afvalstoffen die niet worden afgevoerd en te weinig zuurstof zorgen er allemaal voor dat onzuiverheden kunnen ontstaan. Huidverzorgingsproducten hebben zoals eerder gezegd alleen effect op je opperhuid. Wil je onzuiverheden écht van binnen uit aanpakken, dan is er iets nodig, zoals de Liluna Crystal Roller, om zowel de opper- als lederhuid te ondersteunen en beschermen. 

Voordelen van de Liluna Crystal roller:

 

* Zuivert en hersteld de huid van binnen uit door mineralen en voedingsstoffen te vervoeren naar de huid.

* Kalmeert ontstekingen en roodheid.

* Helpt met het verwijderen van dode huidcellen en stimuleert aanmaak van nieuwe, gezonde huidcellen.

* Helpt met het vervoeren van afvalstoffen die acne, irritatie, grauwe/bleke huid veroorzaken.

* Verminderd spanning in en rondom het gezicht, waardoor fijne lijntjes worden verzacht. 

* Verstevigd de huid door bloedcirculatie en lymfesysteem te boosten. 

* Voorkomt veroudering van de huid door zuurstof en antioxidanten naar de huid te vervoeren. 

* Zorgt voor een egale teint van de huid. 

* Zorgt voor vermindering van wallen, donkere kringen en pigmentvlekken. 

* Zorgt voor totale ontspanning tijdens en na het rollen, zowel mentaal als fysiek. 

* Zorgt voor een diepe penetratie van producten. 

* Make up ziet er egaler en natuurlijker uit bij gebruik van roller.

Bloedcirculatie verbeteren

Met de Liluna Crystal Rollers verbeter je dagelijks je bloedcirculatie. Een gezonde huid is een goed doorbloede huid! Wat betekent dit? Middels voeding nemen wij verschillende vitamine en mineralen binnen. Dit wordt vervolgens door ons bloed, via bloedvaten en haarvaatjes, getransporteerd. Bloed zorgt voor de aanvoer van zuurstof, dit zorgt ervoor dat nieuwe, gezonde huidcellen gevormd kunnen worden. Hierdoor kan jouw huid zichzelf sneller en beter repareren en beschermen (tegen invloeden van binnen en buiten). Daarnaast transporteert je bloed vitamines en mineralen die van belang zijn voor je huid: het geeft energie, herstelt en beschermt dankzij de antioxidanten die ook vervoerd worden. 

 

Oorzaken en symptomen van slechte doorbloeding van de huid

Een slechte doorbloeding van de huid kan voor vele kwaaltjes zorgen. Zo kan je huid grauw, bleek, droog en schilferig worden. Ook hardnekkige acne is een symptoom van een slechte doorbloeding van de huid. Zoals te zien op de afbeelding zien onzuiverheden er anders uit, maar ze beginnen wel allemaal van binnen uit. Je hebt dus iets nodig dat diep binnen dringt en werkt op alle huidlagen, zoals de Liluna Crystal Roller doet!

 

Slechte doorbloeding kan veroorzaakt worden door droge lucht, onvoldoende beweging, ongezonde voeding en zelfs stress. Vooral op en rondom ons gezicht is de doorbloeding onvoldoende, omdat we de rest van ons lichaam wel voldoende bewegen. Met de Liluna Crystal Roller pak je dit dus direct aan: je stimuleert je bloedsomloop, vervoert zuurstof en voedingstoffen naar je huid, door enkel te rollen met jouw favoriete roller! Ideaal dus!

 

In het kort, wat gebeurt er wanneer jij je huid rolt en bloedsomloop stimuleert?

- Je huid krijgt zuurstof, wat zéér belangrijk is om nieuwe, gezonde huidcellen te vormen. Dit voorkomt veroudering en verdunning van de huid, waardoor je actief werkt aan preventie van rimpeltjes en ouderdomsvlekken. Daarnaast help je hiermee je huid zichzelf sneller en beter herstellen (bijvoorbeeld van onzuiverheden). 

Je huid krijgt vitamines en mineralen, wat zéér belangrijk is bij herstel, bescherming en energie. Je huid heeft vitamines en mineralen nodig, net als elk onderdeel van je lichaam om optimaal te kunnen functioneren. Deze vitamines en mineralen zorgen ervoor dat je huid herstelt wordt, bijvoorbeeld bij acne(littekens) en andere onzuiverheden. Daarnaast beschermt het je huid tegen veroudering door antioxidanten naar je huid te vervoeren.

Je huid krijgt energie. Dit zorgt voor een gezonde, stralende en jonge huid! Een glowy huid krijg je niet door dingen te smeren, maar door je huid van binnenuit energie te geven. 

 

 

Het lymfesysteem boosten

Het lymfestysteem is een systeem van zeer dunne vaatjes onder de huid, in het vetweefsel en lymfeklieren. In de vaatjes zit een vloeistof: het lymfevocht. Het lymfevocht vervoert ook stoffen, net als je bloedvaten. Dit zijn echter geen voedingsstoffen, maar juist afvalstoffenkapotte lichaamscellen, ziekteverwerkers en andere indringen die niet welkom zijn in ons lichaam. De lymfe haalt deze op en maakt ze onschadelijk, waarna ze kunnen worden afgevoerd. Het lymfesysteen is dus een belangrijke filter om alles uit je huid te krijgen voor een gezonde, stralende en zuivere huid. Naast afvalstoffen, vervoert het systeem overtollig vocht weg. Daarom is het ook van belang om niet alleen je gezicht, maar ook hals te rollen. 

 

Gevolgen voor je huid

Wanneer je lymfesysteem niet optimaal werkt, is dit terug te zien in het gezicht. Er zijn dan teveel afvalstoffen nog in je huid aanwezig waardoor je wallen kunt krijgen, je huid minder stevig is en je huid bleek, grauw en opgezwollen eruit kan zien. Met de Liluna Crystal roller ondersteun je je lymfesysteem en geef je het ook nog eens een boost door dagelijks (al is het 5 minuten!) te rollen! 

 

In het kort, wat gebeurt er wanneer jij je huid rolt en lymfesysteem boost?

- Je voert afvalstoffen, kapotte lichaamscellen en ziekteverwerkers weg. Hierdoor kan je huid van binnen uit herstellen en stralen, omdat afvalstoffen dit proces blokkeren! Dit is een enorm belangrijk proces om je huid op zijn natuurlijke best te laten stralen. 

Je geneest en voorkomt wallen en verstevigd je huid! Wallen en een minder stevige huid worden veroorzaakt door accumulatie van afvalstoffen en dode huidcellen. Met de Liluna Crystal Roller voer je deze afvalstoffen en dode huidcellen weg en stimuleer je nieuwe, gezonde cellen. 

Je voert overtollig vocht weg. Hierdoor kan jij genieten van je natuurlijke gecounterde gezicht! Ook kan je gedag zeggen tegen je 'puffy' ogen na het consistent rollen met de Liluna Crystal roller. 

 

 

Verlicht de spanning in het gezicht en voorkom lijntjes

Als mensen houden wij bewust en onbewust enorm veel spanning in ons gezicht. Denk maar aan tijden wanneer jij je gestrest, boos of nerveus voelde. Je voelt het niet alleen in je lichaam, ook je gezicht houdt deze spanning vast. Hierdoor kunnen delen van je gezicht zich constant gaan aanspannen, zoals je kaak, je wenkrauwen en je voorhoofd. Naast een gespannen gezicht, kan dit proces ook fijne lijntjes en rimpels veroorzaken. Met de Liluna Crystal Roller geef je jezelf een spiermassage waardoor je gezicht volledig kan ontspannen. Je huid wordt er niet alleen mooier op, je zal je ook daadwerkelijk beter en frisser voelen! 

 

Helpt producten diep in de huid penetreren 

Tijdens het rollen raden wij aan om jouw favoriete huidolie te gebruiken. Door het gewicht van de steen, het rollende effect en de duur van het rollen zorg je ervoor dat het product beter wordt opgenomen door de huid! Enkel producten smeren op je gezicht is vaak niet genoeg voor je huid, omdat een deel van het product oxideert (reageert met zuurstof en onwerkzaam wordt). 

Self-Care & Mindfulness Moment

Liluna staat voor natuurlijke genezing van binnen uit, dus ook zorgen voor je mentaal welzijn. De Liluna Crystal Roller is perfect als mindfulness-ritueel. Sluit je ogen en concentreer je op het fysieke gevoel van de roller die over je gezicht glijdt. Om er een echte zintuiglijke ervaring van te maken, doe je een heerlijk ruikende gezichtsolie op je gezicht (dit is ook geweldig voor je huid, want de steen helpt je producten dieper in de huid te dringen) en zet wat ontspannende muziek op. Omdat de roller zo klein en draagbaar is, kunt je het gemakkelijk in je (hand-)tas stoppen en deze Self-Care overal doen - of het nu op kantoor is of terwijl je op reis bent. Je ontvangt geheel kosteloos de luxe bewaar- en reisdoos bij je roller. 

Effect van kristallen op het menselijk lichaam en ziel

Onze voorouders gebruikten kristallen om hun tempels en rituele monumenten te bouwen (zoals de piramides en Stonehenge). Deze kostbare natuurlijke kristallen zenden een vibratie uit die resoneert met de menselijke geest, het lichaam en de ziel. Er zijn wetenschappelijke experimenten geweest die aantonen dat de vibratie van kristallen voordelen biedt voor vele dimensies in onze geest, lichaam en ziel.

 

Deze helende rotsen en kristallen hebben hun specifieke vibratie en frequentie, die voortkomen uit hun moleculaire samenstelling. Door de manier waarop ze bewegen en op elkaar inwerken, werken deze trillingen en energieën op een aanzienlijke manier om onze gemoedstoestand, geest en gezondheid ten goede te komen en te verbeteren, vaak op de manier waarop etherische oliën en aromatherapie werken. Het werkt als een magneet en kan de negatieve energieën absorberen en frisse vibes verwelkomen.

 

Omdat ze allemaal van nature worden gewonnen, gebruiken ze de energieën van de zon, de maan en de oceanen (volledig natuurlijke genezende energieën) om onze toestand te verbeteren. Wanneer u een kristal over het lichaam plaatst of vasthoudt, werkt het samen met de chakra's van het lichaam en bevordert het lichamelijk en geestelijk welzijn. Als het op een bepaalde manier wordt gebruikt, kan het ook uw concentratie en creativiteit verbeteren. Het kan ook fysieke, emotionele en spirituele reiniging bevorderen.

 

Kristallen trillen op dezelfde toonhoogte als mensen en maximaliseren de helende vermogens die we al hebben. Vanwege dit geruststellende gevoel, wanneer je een kristal op het lichaam plaatst, helpt het je om beter te verbinden en je op je gemak te voelen. Balancerende kristallen kunnen ook helpen bij het matchen van de verkeerd uitgelijnde energieniveaus (TNN, 2019).

 

Dus neem rustig de tijd en geniet van je Liluna Crystal Roller op je gezicht, hals, borst en hart. Je kunt de roller ook overal op je lichaam gebruiken om de energie van je huid te bevorderen en de bloedcirculatie te verhogen!

Welke roller past bij jouw huid?

Ieder van ons heeft andere behoeften. Alle Crystal Rollers stimuleren bloedsomloop en boosten je lymfesysteem! Echter hebben de kristallen allemaal een unieke scheikundige samenstelling (van moleculen, atomen, ionen en verbindingen hiertussen). Deze stoffen hebben allemaal een andere werking op onze huid. Zo heeft de Liluna Amethist Crystal Roller van nature infrarood straling! Dit is perfect voor de onzuivere en onrustige huid, omdat het de huid kalmeert en zuivert. 

 

De Liluna Rose Quartz Crystal Roller is het meest geschikt voor de gevoelige, rode en dehydrateerde huid.

 

De Liluna TigerEye Crystal Roller is het meest geschikt voor de onzuivere (puistjes, donkere kringen), vettige en ongebalanceerde huid.

 

De Liluna Opal Crystal Roller is het meest geschikt voor de normale huid. 

 

De Liluna Amethist Crystal roller is het meest geschikt voor de zeer onzuivere huid (acne, acne littekens) en verouderde huid. 

 

We raden je aan om de Liluna Crystal Rollers te gebruiken met een hoogwaardige gezichtsolie om het beste van twee werelden te krijgen. Quantum Oil is de krachtigste gezichts-, haar- en huidolie op de markt. Bekijk het om meer te lezen over deze olie en wat het VOOR U kan doen!