Skin & Soul Analyse - Get ready for your most natural, beautiful Skin & Soul. 

 

Elevate your Soul & Skin with Maya Lee. 

Ben jij het zat om maandelijks meer dan honderden euro's uit te geven aan huidtherapeuten, artsen, diëtisten en schadelijke producten die uiteindelijk geen werking hebben?

 

Ik herken mij hierin. Jarenlang heb ik onderzoek gedaan naar hoe ik mijn lichaam, geest en ziel kan balanceren om mijn lichaam te ondersteunen. Je hebt geen dure behandelingen, onnodig veel producten & veel tijd en energie nodig om op je natuurlijke best te stralen! 

 

Mijn naam is Maya Lee en ik ben psycho therapeut en holistisch heler. ''Huidaandoeningen'', eigenlijk alle aandoeningen, ontstaan door een inbalans in het lichaam. Dit kan komen door stressoren, emoties, hormonen of externe situaties. Tijdens de analyse zal er een intake plaats vinden via een formulier, wat wij later via zoom zullen bespreken. * DIT IS EEN TIJDELIJKE, EXTRA ACTIE!

 

Vervolgens krijg jij een persoonlijke, op maat gemaakte analyse voor je huid, tips, een volledige routine en adviezen omtrent voeding, beweging, ademhaling en natuurlijke genezing. Alles wat je nodig hebt om niet alleen een mooie en gebalanceerde huid te krijgen, maar ook om je lichaam volledig weer tot leven te brengen! Ben jij nieuwsgierig? Laten we kennis maken! 

 

Natuurlijk planten wij ook een boom en voeden wij een persoon voor elke Soul & Skin Analyse. 

 

Wat je ontvangt:

- TIJDELIJK: Reading + Reborn Session met Maya Lee (T.W.V €666)

- Een huidanalyse waarin jouw huidtype wordt beschreven

- Hoe je het beste voor jouw huid kan zorgen

- Een volledige dag en nachtroutine voor een zuivere, stralende huid

- Een volledige beschrijving van alle andere dimensies die jij kan beïnvloeden als krachtig en prachtig persoon

- Antwoorden op al jouw vragen