FAQ kleurlenzen

Wat zijn gekleurde lenzen en hoe werken ze?

Gekleurde lenzen zijn contactlenzen die je oogkleur tijdelijk veranderen. Ze werken door het bedekken van je natuurlijke iris met een gekleurde laag. Zo kun je eenvoudig een nieuwe oogkleur proberen voor een unieke en opvallende look.

Zijn gekleurde lenzen veilig om te dragen?

Ja, onze gekleurde lenzen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die goedgekeurd zijn door medische instanties. Ze zijn veilig om te dragen, maar het is belangrijk om de draaginstructies en de aanbevolen draagtijd te volgen om je ogen gezond te houden.

Hoelang kan ik gekleurde lenzen dragen?

De draagtijd varieert afhankelijk van het type lens en de individuele gevoeligheid van je ogen. Over het algemeen wordt aanbevolen om ze niet langer dan 8-10 uur per dag te dragen. Volg altijd de instructies van de fabrikant en zorg voor goede ooghygiëne.

FAQ facial rollers

Wat is een gezichtsroller en wat zijn de voordelen ervan?

Een gezichtsroller is een beautytool gemaakt van edelsteen. Het wordt zachtjes over je gezicht gerold om de bloedcirculatie te verbeteren, zwelling te verminderen en je huid te helpen ontspannen. Dit kan leiden tot een gezonder ogende teint.

Hoe gebruik ik een gezichtsroller in mijn dagelijkse routine?

Een gezichtsroller kan worden gebruikt na het reinigen van je gezicht in combinatie met een serum of gezichtsolie. Rol het voorzichtig over je huid in opwaartse bewegingen, beginnend vanuit het midden van je gezicht naar buiten toe. Vervolgens rol je naar beneden bij je nek. Gebruik het dagelijks voor de beste resultaten.

 

De roller kan ook gebruikt worden in combinatie met een sheetmask om de werking van de masker te verbeteren en je extra te laten ontspannen.

Kan ik een gezichtsroller in de koelkast bewaren?

Ja, het koelen van de gezichtsroller in de koelkast voor gebruik kan extra voordelen bieden, zoals het verminderen van zwelling en het verkwikkende effect op de huid. Zorg er wel voor dat de roller schoon en droog is voordat je hem in de koelkast plaatst.

Welke edelsteen is het beste voor een gezichtsroller?

Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kies de steen die het beste past bij je behoeften en intenties.

Is een gezichtsroller geschikt voor alle huidtypes?

Ja, een gezichtsroller is over het algemeen geschikt voor alle huidtypes. Ze zijn zacht voor de huid en kunnen helpen bij het verminderen van spanning en stress. Als je echter specifieke huidproblemen hebt, is het raadzaam om advies in te winnen bij een dermatoloog.

We hopen dat deze FAQ je helpt bij het maken van weloverwogen keuzes voor gekleurde lenzen en gezichtsrollers.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer vragen hebt!