Amathyst: Een zeer zuivere, glowy en strakke huid!

Published on 30 June 2020 at 07:04

Zeer ontspannend, voor een gladde huid zonder onzuiverheden met infrarood straling! W O W! 

🌸Bestel hier de echte tijgeroog steen roller!🌸


Echte kristallen zijn al eeuwenlang populair onder verschillende delen in de wereld. Zo worden ze al 500 jaar gebruikt door Chineze keizerinnen, om een prachtige huid te krijgen en te behouden. Maar nu zijn ze in de spotlight door de nieuwe beauty trend: gezichtsrollers! Je hoeft alleen maar snel door Instagram te bladeren om rozenkwarts, jade en amethist te zien verschijnen op planken en in selfies. Maar wat zijn precies de voordelen van elk kristal? En wat zijn de verschillen tussen beide?

Elk kristal heeft vermoedelijk zijn eigen energie- en helende eigenschappen, maar als je sceptisch bent over de kracht van kristallen, heeft elke steen ook zijn eigen fysieke en chemische eigenschappen, die verschillende voordelen bieden voor verschillende huidtypes en zorgen.

Hier is alles wat u moet weten om het juiste kristal voor u te kiezen.


AMETHIST/AMATHYST

- Amethistkristallen worden vaak gebruikt om negatieve energieën en stress af te weren en helderheid en ontspanning te bevorderen.

- Amethyst zendt infraroodstralen uit die de huidtemperatuur iets verhogen om de bloedsomloop te verhogen. Dit kalmeert ontstekingen en roodheid en voedt huidcellen met zuurstof en voedingsstoffen om ze gezond te houden en regeneratie te stimuleren.

- Dankzij zijn negatieve lading trekt amethist positief geladen gifstoffen en vrije radicalen naar buiten om de huid te reinigen en te ontgiften.

- Deze ontgiftende krachten betekenen dat amethist de groei van bacteriën helpt voorkomen en de poriën strakker maakt, dus het wordt aanbevolen voor een onzuivere huid.

- Het beste voor het verlichten van stress, hardnekkige acne, rimpels, strakke huid. 

Voordelen van de Liluna Roller:

- Geef jezelf een natuurlijke facelift, thuis. Op je eigen tempo en in het comfort van je eigen huis.

- Onspan je gezichtsspieren en stimuleer je bloedcirculate met de zachte druk van de roller.

- Verjong je jouw gezicht door het weghalen van fijne lijntjes, zwellingen en zelfs donkere plekjes onder jouw ogen.

- Het natuurlijk verkoelende effect gevoel helpt de huid te kalmeren, te helen en kalmeert zélfs ontstekkingen. 

- De Liluna Natural Roller bevordert het natuurlijk ontgiftingsproces door het stimuleren van lymfedrainage.

- Verder zorgt het ervoor dat gifstoffen worden afgevoerd, wat leidt tot een zacht tonificerend en liftend effect. 

- Neem een moment voor jezelf om volledig te ontspannen en bewust te worden van het effect van de roller wanneer je je gezicht ermee masseert. Gezicht massages staan bekend als natuurlijke stressverlichter. Het dagelijkse ritueel kan ontspannend werken en dienen als kleine daad van Self-Care.

 

‼️Kwaliteit bij Liluna gegarandeerd🥰🌻

Onze rollers zijn handgemaakt door professionals in het verwerken van kristalsteen. Het is een langdurig proces, wat met de hand uitgevoerd moet worden. Daarnaast worden er drie controles uitgevoerd voordat het product opgestuurd wordt. Liluna heeft ook een nieuw design, de eerste die verkrijgbaar is in Europa! Namelijk een design met extra stevige frame en extra steunpunten voor de steen, zodat jij zo lang mogelijk van je roller kan genieten! Bestel onze rollers hier! 🌸

 

Verwen jij jezelf met de Liluna Amethist KristalRoller? 

Add comment

Comments

There are no comments yet.