Welke functie hebben ALLE Liluna natuursteen gezichtsrollers?

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 07:42

Wat zijn de voordelen van de Liluna gezichtsrollers?

Er zijn twee mogelijke voordelen van het gebruik van gezichtsrollers. In sommige kringen wordt gedacht dat gezichtsrollers geweldig zijn omdat de specifieke actie van het masseren van je huid de bloedsomloop stimuleert en de penetratie van huidverzorgingsproducten verhoogt.

 

In andere kringen vertegenwoordigt elke edelsteen-gezichtsrol een bepaalde helende energie. De oude Chinezen gebruikten bijvoorbeeld  jade-edelsteen om hun chi (de natuurlijke energiekracht van je lichaam) in evenwicht te brengen en de huid mooier te maken. Maar er zijn meer voordelen!

 

‼️Kwaliteit bij Liluna gegarandeerd🥰🌻

Onze rollers zijn handgemaakt door professionals in het verwerken van kristalsteen. Het is een langdurig proces, wat met de hand uitgevoerd moet worden. Daarnaast worden er drie controles uitgevoerd voordat het product opgestuurd wordt. Liluna heeft ook een nieuw design, de eerste die verkrijgbaar is in Europa! Namelijk een design met extra stevige frame en extra steunpunten voor de steen, zodat jij zo lang mogelijk van je roller kan genieten!

 

💚Fysieke voordelen van gezichtsrollen

🦋Verminderd risico op fijne lijntjes en rimpels - Onze gezichtsspieren houden veel spanning vast door stress en angst (zoals de kaak, het voorhoofd, de wenkbrauwen, enz.). Langdurige spierspanning kan leiden tot rimpels en fijne lijntjes. Dagelijks masseren met een Liluna roller kan helpen om deze strakke spieren los te maken, de bloedcirculatie te verhogen (meer dan 10 keer) en de vorming van collageen te bevorderen.

 

🦋Depuffs en maakt strakker  -Slecht dieet, gebrek aan slaap en stress kunnen allemaal bijdragen aan een slechte bloedsomloop rond gezichtszones. Dit vaak als wallen, vooral rond de ogen. Het masseren van gebieden die vatbaar zijn voor wallen met een verkoelende edelsteen biedt onmiddellijke depuffing en kalmerende effecten. De zachte druk en beweging van de gezichtsroller bevordert een goede bloedcirculatie en andere vloeistoffen.

 

🦋Donkere kringen en wallen aanpakken - Worstel je met donkere kringen en gezwollen onder de ogen? Versterk vervolgens uw gezichtsroller door uw Liluna roller een paar minuten voor gebruik (of 's nachts) in de koelkast of vriezer te plaatsen. Masseer uw onderooggebied 's ochtends als eerste om te helpen bij lymfedrainage. Je zou meteen resultaten moeten zien!

 

🦋Huidverzorging Penetratie - Studies tonen aan dat het masseren van huidverzorgingsproducten in uw huid de penetratie van actieve ingrediënten verhoogt. Zo kan een gezichtsroller de impact van uw bestaande huidverzorgingsroutine letterlijk versterken.

 

🦋Iedere steen heeft een eigen functie die nog speciale voordelen met zich mee brengt. Lees hier meer over op de blog van Liluna via www.lilunaofficial.com/blogWelke roller ga jij proberen?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.