Hoe gebruik je de Liluna natuursteen gezichtsroller?

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 07:33

Hoe gebruik je de Liluna natuursteen roller?

🌸Bestel onze rollers hier!🌸

Het is vrij eenvoudig om de Liluna gezichtsroller in uw huidroutine op te nemen! Gezichtsrollers zijn ontworpen om in harmonie te werken met uw favoriete gezichtsserum of gezichtsolie. De masserende werking van de gezichtsroller helpt serums en behandelingen diep in de huid te werken.

 

Dit zijn de basisstappen voor het gebruik van een gezichtsroller:

Stap 1: Reiniging en toon. Je wilt een goede, schone basis om mee te werken bij het aanbrengen van je gezichtsserum. Reinig uw huid met uw normale gezichtswas en breng uw toner aan (als u een toner gebruikt).


Stap 2: Serum/olie aanbrengen. Gezichtsrollers werken het beste bij gebruik in combinatie met een krachtig gezichtsserum of gezichtsolie. Breng na het reinigen uw serumproduct voorzichtig aan op uw gezicht, hals en andere gebieden waar u uw gezichtsroller wilt gebruiken.


Stap 3: Massage! Neem je gezichtsroller in de hand, oefen zachte druk uit en rol elk deel van uw gezicht en nek (wangen, kin, voorhoofd, onder ogen en nek) ongeveer 15-20 seconden elk. Werk de roller vanaf de binnenkant van je gezicht naar buiten en in een opwaartse beweging (alsof je jezelf een facelift geeft!).

 

Stap 4:  Nu het serum volledig is opgenomen door jouw huid met behulp van de gezichtsroller, brengt je zoals gewoonlijk uw dagelijkse vochtinbrengende crème aan en dat is alles!


Hoe vaak je de Liluna gezichtsroller moet gebruiken, is echt aan jou, jouw huiddoelen en (eerlijk gezegd) hoeveel tijd je wil besteden aan de taak. We raden aan om uw gezichtsroller minstens één keer per dag (5 tot 30 minuten, gedurende 30 dagen te gebruiken om getrouw te testen of deze jouw huid beïnvloedt. We raden ook aan om voor en na foto's te maken, omdat de verschillen in huidskleur en elasticiteit in het begin erg subtiel kunnen zijn.

 

‼️Kwaliteit bij Liluna gegarandeerd🥰🌻

Onze rollers zijn handgemaakt door professionals in het verwerken van kristalsteen. Het is een langdurig proces, wat met de hand uitgevoerd moet worden. Daarnaast worden er drie controles uitgevoerd voordat het product opgestuurd wordt. Liluna heeft ook een nieuw design, de eerste die verkrijgbaar is in Europa! Namelijk een design met extra stevige frame en extra steunpunten voor de steen, zodat jij zo lang mogelijk van je roller kan genieten! Bestel onze rollers hier! 🌸

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.