Is mijn gezichtsroller van echt steen? Een aantal tips!

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 07:25

Liluna verkoopt rollers met certificaat!

Hoe te winkelen voor een authentieke edelsteen en jade roller?

De eerste vraag die bij je opkomt bij het winkelen voor een natuursteen roller is ... hoe weet je dat het eigenlijk authentieke jade is? Nou, je instinct is correct. Als het gaat om de aankoop van uw jade of edelsteen gezichtsroller, kan het gemakkelijk zijn om u te misleiden door bedriegers. Hier zijn enkele tips voor het vermijden van edelsteen- en jade-gezichtsrollers van lage kwaliteit:

 

Lage prijs: Veel “jade” -rollers zijn eigenlijk gemaakt van glas doordrenkt met groene kleurstof om het uiterlijk van authentieke jade-stenen na te bootsen. Zonder de steen daadwerkelijk in uw hand te houden en te inspecteren, kan het lastig zijn om bij het online winkelen onderscheid te maken tussen een echte jadesteen en een glassteen. Eén weggeefactie? De prijs. Echte, goed gemaakte edelsteen en jade stenen gezichtsrollers mogen niet minder kosten dan uw dagelijkse kopje koffie. Jade-walsen van hoge kwaliteit zijn van nature duurder en geven meestal aan dat ze puur jadekristal zijn. Daarnaast is het importeren van rollers duur, omdat echt steen erg zwaar is en je als onderneming meer betaald voor de verzend- en importkosten.


Dun, delicaat gevoel: voelt uw edelsteen-gezichtsroller zwaar aan of voelt hij een beetje dun aan? Een hoogwaardige gezichtsroller is gemaakt van hoogwaardige metalen en edelstenen; Het voelt dus zwaarder en luxueuzer aan. De frame en dus de roller is echter wel kwetsbaar, omdat deze handgemaakt is. 


Langdurige kou: hoewel er kleine temperatuurverschillen kunnen zijn van edelsteen tot edelsteen, moeten echte gezichtsrollers van edelstenen over het algemeen 'koel' aanvoelen en die koelte vasthouden tijdens uw massagesessie.


Slecht ontwwerp: piept (te veel) of buigt uw edelsteen gezichtsroller bij gebruik? Dan hebt u mogelijk een roller van slechte kwaliteit. Een goede roller moet stevig aanvoelen, niet buigen, niet piepen en ruim een ​​jaar meegaan bij consistent gebruik en goed onderhoud. Druk echter niet te hard, want echt steen is zwaar en kan er zo uitrollen. 

‼️Kwaliteit bij Liluna gegarandeerd🥰🌻

Onze rollers zijn handgemaakt door professionals in het verwerken van kristalsteen. Het is een langdurig proces, wat met de hand uitgevoerd moet worden. Daarnaast worden er drie controles uitgevoerd voordat het product opgestuurd wordt. Liluna heeft ook een nieuw design, de eerste die verkrijgbaar is in Europa! Namelijk een design met extra stevige frame en extra steunpunten voor de steen, zodat jij zo lang mogelijk van je roller kan genieten!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.