Is mijn gezichtsroller van echt steen? Een aantal tips!

Gepubliceerd op 30 juni 2020 om 07:25

Liluna verkoopt rollers met certificaat!

Hoe te winkelen voor een authentieke edelsteen rollers?

De eerste vraag die bij je opkomt bij het winkelen voor een natuursteen roller is ... hoe weet je dat het eigenlijk authentiek natuursteen is? Nou, je instinct is correct. Als het gaat om de aankoop van uw edelsteen gezichtsroller, kan het gemakkelijk zijn om u te misleiden door bedriegers. Hier zijn enkele tips voor het vermijden van edelsteen gezichtsrollers van lage kwaliteit:

 

Lage prijs: Veel rollers zijn eigenlijk gemaakt van glas doordrenkt met kleurstof om het uiterlijk van authentieke stenen na te bootsen. Zonder de steen daadwerkelijk in uw hand te houden en te inspecteren, kan het lastig zijn om bij het online winkelen onderscheid te maken tussen een echte steen en een glassteen. Eén weggeefactie? De prijs. Echte, goed gemaakte edelsteen gezichtsrollers mogen niet minder kosten dan uw normale prijs van edelstenen. Edelstenen zijn immers prijzig omdat er veel energie gaat in het opgraven, polijsten en verder verwerken van de steen. Om hier nog eens een gezichtroller van te kunnen maken, kost het extra energie, tijd en uiteraard materiaal. Gezichtsrollers v van hoge kwaliteit zijn van nature duurder en geven meestal aan dat ze puur kristal zijn. Daarnaast is het importeren van rollers duur, omdat echt steen erg zwaar is en je als onderneming meer betaald voor de verzend- en importkosten.


Dun, delicaat gevoel: voelt uw edelsteen-gezichtsroller zwaar aan of voelt hij een beetje dun aan? Een hoogwaardige gezichtsroller is gemaakt van hoogwaardige metalen en edelstenen; Het voelt dus zwaarder en luxueuzer aan. De frame en dus de roller is echter wel kwetsbaar, omdat deze handgemaakt is. Bij Liluna hebben wij als eerste in Europa de nieuwe stevige frame van roestvrij staal! Met extra houders aan beide kanten van de rollers, waardoor uw roller lang mee zal gaan. De steen wordt stevig vastgehouden door de vorm van de frame, met deze design zal uw roller niet stuk gaan tijdens het rollen!


Langdurige kou: hoewel er kleine temperatuurverschillen kunnen zijn van edelsteen tot edelsteen, moeten echte gezichtsrollers van edelstenen over het algemeen 'koel' aanvoelen en die koelte vasthouden tijdens uw massagesessie. De steen koelt ook af als je er niet mee masseert omdat het naar de natuurlijke staat gaat! 


Slecht ontwerp: piept (te veel) of buigt uw edelsteen gezichtsroller bij gebruik? Dan hebt u mogelijk een roller van slechte kwaliteit. Een goede roller moet stevig aanvoelen, niet buigen, niet piepen en ruim een ​​jaar meegaan bij consistent gebruik en goed onderhoud. Druk echter niet te hard, want echt steen is zwaar en kan er zo uitrollen. 

‼️Kwaliteit bij Liluna gegarandeerd🥰🌻

Onze rollers zijn handgemaakt door professionals in het verwerken van kristalsteen. Het is een langdurig proces, wat met de hand uitgevoerd moet worden. Daarnaast worden er drie controles uitgevoerd voordat het product opgestuurd wordt. Liluna heeft ook een nieuw design, de eerste die verkrijgbaar is in Europa! Namelijk een design met extra stevige frame en extra steunpunten voor de steen, zodat jij zo lang mogelijk van je roller kan genieten!

 

Bij Liluna garanderen we dat je roller van echt steen is! Met welke roller ga jij jezelf verwennen? 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.